Afvoerpluggen

Een waterafvoerplug is een klein apparaat dat wordt gebruikt om water te stoppen of te verminderen dat door een leiding of afvoer loopt. Ze worden meestal geïnstalleerd in de onderkant van een wastafel, badkuip of douchebak. Ze zijn gemaakt van rubber of kunststof en zijn ontworpen om een waterdichte afsluiting te maken. Sommige waterafvoerpluggen hebben ook een klep of kraan die kan worden gebruikt om de afvoer af te sluiten. Bij modernekraan.nl vindt u een uitgebreid aanbod afvoerpluggen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Wat is een afvoerplug?
Wat is een afvoerplug?

Een afvoerplug is een kleine plug die wordt gebruikt om een afvoer te blokkeren of af te sluiten. Het wordt meestal gebruikt om water in een bad, wastafel of gootsteen te stoppen.

Waarom zou ik een afvoerplug gebruiken?
Waarom zou ik een afvoerplug gebruiken?

Een afvoerplug kan worden gebruikt om een lekkage te voorkomen of om water te stoppen als er onderhoud of reparaties aan een afvoer nodig zijn. Het kan ook worden gebruikt om het waterniveau in een bad, wastafel of gootsteen te regelen.

Hoe installeer ik een afvoerplug?
Hoe installeer ik een afvoerplug?

Afvoerpluggen worden meestal geïnstalleerd door een afvoeropening in de afvoer te maken en de plug erin te draaien. Sommige afvoerpluggen hebben een schroefdraad aan de onderkant die in de afvoeropening past. Controleer altijd de gebruiksaanwijzing voordat u begint met installeren.

Wat voor soorten afvoerpluggen zijn er?
Wat voor soorten afvoerpluggen zijn er?

Er zijn verschillende soorten afvoerpluggen, afhankelijk van het type afvoer dat u heeft. Er zijn afvoerpluggen met schroefdraad, pluggen met een hendel, pluggen met een knop, pluggen met een klep en pluggen met een kraan. Controleer de gebruiksaanwijzing om te zien welke plug het beste bij uw afvoer past.

Copyright © 2022-heden Modernekraan. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.