Pop Up afvoerplug

Popup afvoerpluggen zijn een type afvoerplug dat het mogelijk maakt om een bad of wastafel op een eenvoudige en hygiënische manier af te sluiten. Modernekraan.nl biedt een breed scala aan popup afvoerpluggen in verschillende stijlen en afmetingen. De afvoerpluggen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder messing, chroom en zelfs koper. De afvoerpluggen hebben een uniek ontwerp dat het makkelijk maakt om de plug te verwijderen met één hand. Ze zijn ook eenvoudig te installeren en zijn voorzien van een drukknop met een veiligheidsbeugel, wat ervoor zorgt dat ze zich

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een pop-up afvoerplug is een handige en efficiënte manier om een gootsteen of bad te ontstoppen. Het is een kleine, draaibare afvoerplug die kan worden geopend of gesloten met een hendel. Het is een veelgebruikte accessoire die in bijna elke badkamer of keuken te vinden is. Het is eenvoudig te installeren en biedt een betrouwbare oplossing voor het ontstoppen van gootstenen en baden.


Pop-up afvoerpluggen werken door een kleine, onopvallende knop op de bovenkant van de plug te draaien. Hierdoor wordt een hendel aan de achterkant van de plug geactiveerd, waardoor de plug van de gootsteen of het bad wordt verwijderd. De plug kan worden geopend en gesloten om water te laten stromen. Als de plug is geopend, kan het water stromen en kan het bad of de gootsteen worden ontstopt. Als de plug is gesloten, wordt het stromen van het water gestopt, waardoor er geen water meer kan stromen.


Pop-up afvoerpluggen zijn erg handig omdat ze eenvoudig te bedienen zijn. Ze zijn ook erg duurzaam en hebben een lange levensduur. Bovendien worden ze meestal geleverd met een vervanging van een reserveknop, waardoor het gemakkelijk is om de knop te vervangen wanneer deze versleten of beschadigd is. Pop-up afvoerpluggen zijn ook gemakkelijk te reinigen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor ze goed bij de stijl en het ontwerp van de badkamer of keuken passen.

Wat is een pop-up afvoerplug?
Wat is een pop-up afvoerplug?

Een pop-up afvoerplug is een mechanisch apparaat dat wordt gebruikt om het water van een bad, wastafel of douche te stoppen. Het bestaat uit een kleine kogelvormige plug met een mechanisme dat de plug automatisch omhoog of omlaag beweegt wanneer de hendel wordt bediend.

Waar wordt een pop-up afvoerplug voor gebruikt?
Waar wordt een pop-up afvoerplug voor gebruikt?

Een pop-up afvoerplug wordt meestal gebruikt om water te stoppen uit het bad, de wastafel of de douche. Het is een handige manier om het water voor een korte tijd te stoppen zonder te moeten afkoppelen van de warmwaterleiding.

Hoe werkt een pop-up afvoerplug?
Hoe werkt een pop-up afvoerplug?

Een pop-up afvoerplug werkt door middel van een kogelvormig mechanisme dat wordt geactiveerd wanneer de hendel wordt bediend. Wanneer de hendel wordt bediend, beweegt de plug omlaag, waardoor het water wordt gestopt. Wanneer de hendel wordt losgelaten, wordt de plug omhoog getrokken, waardoor het water weer kan stromen.

Copyright © 2022-heden Modernekraan. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.