Uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen is een soort gootsteen waarmee water kan worden uitgestort. Het is meestal een kleine, rechthoekige gootsteen die wordt geïnstalleerd in een keuken, badkamer of andere locatie waar water wordt gebruikt. Het water wordt uitgestort in een pijp of buis die naar de afvoer gaat. De uitstortgootsteen heeft meestal een kraan aan de zijkant van de gootsteen waarmee het water kan worden aangesloten. Sommige gootstenen hebben ook een kleine stopper, waarmee het water kan worden opgevangen. De uitstortgootsteen is een handige oplossing om overtollig water te verwijderen zonder de hele gootsteen te moeten ledigen. Bij modernekraan.nl vindt u een uitgebreid assortiment uitstortgootstenen. Vragen? Wij helpen u graag verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een uitstortgootsteen is een gootsteen die is ontworpen om afvalwater uit te storten. De gootsteen is meestal geïnstalleerd in de keuken of bijkeuken en is verbonden met een afvoerpijp. De gootsteen is voorzien van een kraan die het water kan regelen met behulp van een knop of hendel.


Een uitstortgootsteen is een uitstekende manier om afvalwater naar een riool of andere afvoer te vervoeren. Dit maakt het mogelijk om het afvalwater hygiënisch en milieuvriendelijk af te voeren.


De gootsteen is ook een handig hulpmiddel bij het wassen van vaatwerk. De gootsteen biedt een ruime opening waar de gebruiker grotere items zoals pannen en borden kan uitspoelen. Het is ook mogelijk om de gootsteen te gebruiken als een extra afvoer voor het wassen van andere items, zoals fruit en groenten.


Een uitstortgootsteen is een goede keuze voor degenen die een betrouwbare en duurzame oplossing zoeken voor het afvoeren van afvalwater. De gootsteen is eenvoudig te installeren en vergt weinig onderhoud. Het is belangrijk om de gootsteen regelmatig schoon te maken met een stukje schuurpapier of een schoonmaakmiddel om te voorkomen dat er verstoppingen ontstaan.


Een uitstortgootsteen is een geweldige manier om het huishoudelijke afvalwater te verwerken. De gootsteen biedt een veilige en efficiënte manier om afvalwater naar een afvoer te verplaatsen. Door de gootsteen regelmatig schoon te maken, kunt u ervoor zorgen dat het afvalwater hygiënisch en milieuvriendelijk wordt afgevoerd.

Wat kan ik doen als mijn uitstortgootsteen verstopt is?
Wat kan ik doen als mijn uitstortgootsteen verstopt is?

Als uw uitstortgootsteen verstopt is, kunt u proberen het probleem te verhelpen door een ontstoppingsmiddel te gebruiken. Als dit niet werkt, moet u een loodgieter inschakelen om te helpen.

Hoe maak ik mijn uitstortgootsteen schoon?
Hoe maak ik mijn uitstortgootsteen schoon?

U kunt uw uitstortgootsteen schoonmaken door een mengsel van witte azijn en water te gebruiken. Maak een mengsel van gelijke delen witte azijn en water, giet het in de gootsteen en laat het 15 minuten inwerken. Gebruik daarna een schone doek om het schoon te maken.

Wat is de beste manier om mijn uitstortgootsteen te onderhouden?
Wat is de beste manier om mijn uitstortgootsteen te onderhouden?

Om uw uitstortgootsteen te onderhouden, moet u regelmatig schoonmaken met een ontstoppingsmiddel en een mengsel van witte azijn en water. U kunt ook een preventief onderhoud door een professionele loodgieter uitvoeren.

Wat kan ik doen als er lekkage optreedt in mijn uitstortgootsteen?
Wat kan ik doen als er lekkage optreedt in mijn uitstortgootsteen?

Als er lekkage optreedt in uw uitstortgootsteen, moet u een loodgieter inschakelen om te helpen. De loodgieter zal de lekkage kunnen identificeren en repareren.

Copyright © 2022-heden Modernekraan. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.