Sifons

Een sifon is een apparaat dat wordt gebruikt om water uit een badkuip of wastafel te verwijderen. Het is een klein apparaat dat wordt aangesloten op de afvoerleiding en bestaat uit twee buizen die verbonden zijn met een klep. Wanneer de klep wordt geopend, wordt het water uit de badkuip of wastafel door de sifon geleid. De sifon voorkomt dat er een geur uit de afvoerleiding komt. Sifons kunnen ook worden gebruikt in keukens om afvalwater te verwijderen. Hierbij wordt het afvalwater door de sifon geleid naar een afvoerbuis die het afvalwater naar de riolering voert.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Van hoog naar laag sorteren
  1. Differnz sifon mat chroom
    Differnz sifon mat chroom
     
    € 38,45
    Overmorgen bezorgd
Pagina
per pagina

Een sifon is een apparaat dat wordt gebruikt om vloeistoffen, gas of lucht af te voeren. Het bestaat uit twee delen: een bovenste en een onderste. De bovenste is een buis met een opening aan de bovenkant, waardoor de vloeistof, het gas of de lucht kan ontsnappen. De onderste is een buis met een opening aan de onderkant waardoor de vloeistof, het gas of de lucht wordt afgevoerd.  Sifons worden vaak gebruikt in badkamers en keukens. In badkamers worden sifons gebruikt om water af te voeren van wastafels, baden, douches en toiletten. In keukens worden sifons gebruikt om afvalwater af te voeren van gootstenen, afwasbakken en afvoerpijpen.  Sifons werken door gebruik te maken van een vacuümeffect. Wanneer er vloeistof, gas of lucht door de bovenste buis wordt afgevoerd, wordt er een vacuüm gecreëerd in de sifon. Dit vacuüm zuigt de vloeistof, het gas of de lucht uit de onderste buis. Deze vloeistof, het gas of de lucht wordt dan afgevoerd uit de sifon.  Sifons zijn ontworpen om te voorkomen dat er water, gas of lucht terug de sifon in stroomt. Om dit te bereiken, bevat de sifon een U-vormige buis. Deze buis verhindert dat er water, gas of lucht terug de sifon in stroomt. 

Wat is een sifon?
Wat is een sifon?

Een sifon is een apparaat dat wordt gebruikt om afvalwater te verwijderen uit een badkamer of keuken. Het bestaat uit een buis met een klep aan de bovenkant en een afvoer aan de onderkant. Wanneer er water in de buis wordt gegoten, komt het water door de klep naar buiten en wordt het afgevoerd.

Hoe werkt een sifon?
Hoe werkt een sifon?

Een sifon werkt door het water dat erin wordt gegoten door een klep naar buiten te laten stromen. De klep zorgt ervoor dat alleen water naar buiten kan stromen, waardoor het afvalwater wordt verwijderd.

Waarom heb ik een sifon nodig?
Waarom heb ik een sifon nodig?

Een sifon is een essentieel onderdeel van een badkamer of keuken, omdat het water dat erin wordt gegoten wordt afgevoerd. Zonder een sifon zou het water in de badkamer of keuken opstapelen, wat leidt tot schimmelvorming, onaangename geuren en schade aan de muren en vloeren.

Hoe installeer ik een sifon?
Hoe installeer ik een sifon?

Het installeren van een sifon is een taak die het beste door een professional kan worden uitgevoerd. Als u ervoor kiest om het zelf te doen, moet u ervoor zorgen dat u de juiste onderdelen heeft, dat u de handleidingen leest en dat u de veiligheidsvoorschriften volgt.

Copyright © 2022-heden Modernekraan. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.