Annuleren en Retourneren

Contact

Direct contact via onze chat (snelste methode!)

Annuleren

Het kan voorkomen dat u een (verkeerde) bestelling plaatst en deze graag wilt annuleren. Probeer in dat geval binnen een uur na uw bestelling contact met ons op te nemen, zodat wij uw bestelling direct kunnen annuleren. U ontvangt uw geld na bevestiging van het annuleren van de bestelling binnen 14 dagen op uw rekening.

Komt u er pas later achter dat u de bestelling wilt annuleren, dan is de kans aanwezig dat het pakket al onderweg is. In dat geval moet u de bestelling eerst in ontvangst nemen en bij ontvangst retourneren.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en– indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Het retourneren van de meeste producten is gratis. Aan het retourneren van een aantal productgroepen kunnen extra kosten verbonden zijn. In onderstaand overzicht worden deze retourkosten per productgroep aangegeven. Deze kosten worden verrekend na ontvangst van uw retourzending in ons depot met het terugbetalen van uw aankoopbedrag.

Let op: De kosten gelden voor alle producten die op de website onder onderstaande categorieën worden getoond.

Categorie Retourkosten
Spiegels €50
Toiletten €50
Badkamermeubels €50
Douchegoten €12,50
Tegels €150

Staat uw productgroep hier niet bij? Dan is retourneren helemaal gratis!

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken dient u het ongebruikte en onbeschadigde product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk in de originele verzendverpakking volgens onderstaande stappen te retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is:

1. U dient het retourformulier in te vullen. Deze is te downloaden onderaan deze pagina via de button "Download retourformulier".

2. U dient het ingevulde retourformulier per email te versturen naar onze klantenservice [email protected]. Voeg ook foto's toe van het product. Als u geen foto's bijvoegd kunnen wij bij het constateren van schade een waardvermindering in rekening brengen.

3. Onze klantenservice beoordeeld uw retourmelding. U ontvangt binnen 1 werkdag een bevestiging per email.

4. Na bevestiging ontvangt u van ons per email een verzendlabel met verdere instructies.

5. Uw retourzending is onderweg en wordt na ontvangst beoordeeld.

6. U ontvangt uw geld binnen 14 dagen na goedkeuring op uw rekening.

Copyright © 2022-heden Modernekraan. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.