Atlantis douchekruk driehoek vast

Special Price € 44,95 Adviesprijs € 50,05
Voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd

Plus- en aandachtspunten

Beschikbaar in vaste hoogte en verstelbare hoogte

De Atlantis douchekrukken zijn ontworpen om meer veiligheid en onafhankelijkheid te bieden tijdens het douchen. Door het elegante en moderne design passen de douchekrukken en - stoelen in ieder badkamerinterieur. De Atlantis douchekruk met driehoekige zitting is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame en brede rubberen doppen. Robuust, hygiënisch en slijtvast. Deze driehoekige douchekruk is verkrijgbaar in een vaste (43 cm) en verstelbare hoogte (39 – 54 cm). Een zachte zitting is los verkrijgbaar. Afmeting zitting: 40 x 37 x 37 cm.

Artikelnummer fabrikant PR50933

Merk Able 2