Atlantis Douchekruk rond

Special Price € 44,95 Adviesprijs € 50,05
Voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd

De Atlantis douchekruk is ontworpen om meer veiligheid en onafhankelijkheid te bieden tijdens het douchen. Door het elegante en moderne design passen de douchekrukken en -stoelen in ieder badkamerinterieur. De Atlantis douchekruk met ronde zitting is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame en brede rubberen doppen. Robuust, hygiënisch en slijtvast. De douchekruk heeft een vaste hoogte van 43 cm. Een zachte zitting is los verkrijgbaar. Diameter zitting 33 cm.

Artikelnummer fabrikant PR46073

Merk Able 2