Atlantis toiletverhoger 5 cm met deksel

Plus- en aandachtspunten

Verkrijgbaar met of zonder deksel en in 5,10 of 15 cm hoogte

Makkelijk te reinigen

Deze toiletverhoger is duurzaam en sterk. Gemaakt van polypropyleen. De verhoger wordt stevig vast gezet met twee verstelbare klemmen. Door de gladde afwerking is de toiletverhoger eenvoudig te reinigen. Autoclaveerbaar. Verkrijgbaar met of zonder deksel en in 5,10 of 15 cm hoogte. Alle onderdelen kunnen gereinigd worden met warm water en een neutraal reinigingsmiddel. Afwisselend kan de zitting volledig ondergedompeld worden in warm water en/of gesteriliseerd (zonder bevestigingen) worden in een autoclaaf aan 85 ° C gedurende 1 minuut.

Artikelnummer fabrikant PR50922-L

Afmeting 5 cm