Eiken wastafelblad

Bij Modernekraan.nl vindt u een divers aanbod eiken wastafelbladen. Een eiken wastafelblad geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling en geeft de omgeving een warm en rustiek accent. Een wastafelblad is bijvoorbeeld te monteren met muurbeugels, zodat het lijkt alsof het blad zweeft. Een wastafelblad is helemaal compleet wanneer deze is voorzien van één of meerdere vrijstaande waskom(men).

Bekijk hieronder het aanbod eiken wastafelbladen. Heeft u vragen? Stel ze dan direct in de chat. Ons team staat voor u klaar!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Hoe bescherm ik een eiken wastafelblad?
Hoe bescherm ik een eiken wastafelblad?

Een eiken wastafelblad kunt u het best beschermen met een olie. Het voordeel van olie is dat het blad waterafstotend wordt en vuil zich minder goed kan hechten aan het hout. In ons aanbod eiken wastafelbladen vindt u wastafelbladen welke reeds zijn voorzien van een olie. U kunt er ook voor kiezen om een blad te voorzien van Epoxy. Dit zorgt ervoor dat vuil geen kans meer krijgt zich te hechten. met een Epoxy coating krijgt u een Epoxy omhulling van uw blad. 

Hoe monteer ik een wastafelblad?
Hoe monteer ik een wastafelblad?

Een wastafelblad kunt u monteren met muurbeugels aan. Hierdoor lijkt het alsof het blad zweeft. U kunt er ook voor kiezen het blad te monteren boven een wasmeubel. Let er wel op dat het blad aan de voorzijde iets uitsteekt. Bij Modernekraan vindt u een ruim aanbod aan montagebeugels en wasmeubels.

Copyright © 2022-heden Modernekraan. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.