Black Friday
-- minuten
-- seconden
28 11 2022

Differnz afvoer plug always open chroom

Niet op voorraad

Met deze afvoerplug maakt u het design van uw wastafel helemaal af. Deze plug staat standaard open, wordt niet afgesloten en is gemaakt van messing. U monteert deze afvoerplug direct in het afvoergat van uw wastafel. Dankzij het schroefdraad kunt u de afvoerplug direct in de wastafel schroeven. Omdat de afvoerplug niet afgesloten kan worden, hoeft u verder geen ingewikkelde handelingen te verrichten om de plug te plaatsen. De plug heeft een doorsnee van 7 cm en is 7 cm hoog.

Artikelnummer fabrikant 30.414.62
Kleur Chroom