Differnz Boomer waskom beton Ø 20 x 10 cm grijs

De waskom is gemaakt van donkergrijs beton. Een betonnen wasbakje geeft je toilet een stoere moderne uitstraling. Beton is een natuurlijk product waardoor het nooit exact hetzelfde is en ieder exemplaar uniek is. Dit model heeft een bijzondere vorm en heeft een diameter van 20 cm. De hoogte is 10 cm. In de waskom zit geen overloop verwerkt. Het product moet worden schoongemaakt met een zachte doek en een natuurlijk producht. Gebruik geen chemicaliën, zure producten of oplosmiddelen om het oppervlak te reinigen. Als het oppervlak na het reinigen lang duurt om te drogen, is dit een indicatie dat het opnieuw moet worden behandeld met cementsealer om zijn duurzaamheid te behouden.

Afmeting Ø 20 x 10 cm
Artikelnummer fabrikant 36.102.22