Black Friday
-- minuten
-- seconden
28 11 2022

Differnz Force fonteinset beton donkergrijs kraan gebogen mat chroom 40 x 22 x 8 cm

Deze set bestaat uit het stijlvolle donker betonnen wasbakje Force met mat chromen gebogen koudwaterkraan, afvoerplug en sifon. Het kraangat zit aan de rechterkant van dit stijlvolle wasbakje. Het beton is verstevigd met glasfiber en is voorzien van een waterafstotende coating. Beton zorgt voor een industriële uitstraling en is goed te combineren met de diverse beschikbare kleuren kranen, afvoerpluggen en sifons.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee