Differnz Force fonteinset beton donkergrijs kraan gebogen mat goud 40 x 22 x 9 cm met handdoekrek

Deze set bestaat uit het stijlvolle donkergrijs betonnen wasbakje Force met goud gekleurde gebogen koudwaterkraan, afvoerplug en sifon. Het handige bijpassende mat zwarte handdoekrek, waar u bijvoorbeeld uw handdoeken of andere toiletbenodigheden kunt plaatsen of hangen, maakt de set helemaal af. Het kraangat zit aan de rechterkant van dit stijlvolle wasbakje. Het beton is verstevigd met glasfiber en is voorzien van een waterafstotende coating. Beton zorgt voor een industriële uitstraling en is goed te combineren met de diverse beschikbare kleuren kranen, afvoerpluggen en sifons.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee