Differnz Force fonteinset beton donkergrijs kraan kruis rood koper 40 x 22 x 8 cm

Deze set bestaat uit het stijlvolle donker betonnen wasbakje Force met een gebogen koudwaterkraan met kruis bediening, afvoerplug en sifon met een rood koper kleur. Het kraangat zit aan de rechterkant van dit stijlvolle wasbakje. Het beton is verstevigd met glasfiber en is voorzien van een waterafstotende coating. Beton zorgt voor een industriële uitstraling en is goed te combineren met de diverse beschikbare kleuren kranen, afvoerpluggen en sifons.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee