Differnz Force fonteinset keramiek kraan kruis chroom 40 x 22 x 11.5 cm met handdoekrek

Deze set bestaat uit het stijlvolle keramische wasbakje Force met chromen gebogen koudwaterkraan met kruis bediening, afvoerplug en sifon. Het handige bijpassende mat zwarte handdoekrek, waar u bijvoorbeeld uw handdoeken of andere toiletbenodigheden kunt plaatsen of hangen, maakt de set helemaal af. Het kraangat zit aan de rechterkant van dit stijlvolle wasbakje. Keramiek is een duurzaam materiaal, eenvoudig schoon te houden en gaat jaren mee.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee