Black Friday
-- minuten
-- seconden
28 11 2022

Differnz Helios fonteinset met frame rechts wit/zwart

Een fonteinset is de perfecte keuze wanneer je graag je fontein in één keer compleet wilt hebben. Heb je een klein toilet en wil je toch je handen kunnen wassen? Dan is de compacte Ravo fonteinset een perfecte keuze! Deze Differnz fonteinset is gemaakt van keramiek waardoor hij past in vrijwel ieder toilet. Een handdoekrek is een praktische en mooie toevoeging aan uw fontein. Het geeft uw fontein een stoere uitstraling en u heeft gelijk een plek om uw handdoek op te hangen. Het handdoekrek is van staal met een mat zwarte poedercoating. Het heeft 2 bevestigingspunten om aan de muur te hangen. De schroeven en pluggen zijn niet meegeleverd, omdat ieder type muur of wand een speciale plug en schroef behoeft. De keramieken fonteinset heeft een strakke en nette uitstraling. De fonteinbak is gemaakt van keramiek, wat door de sterke toplaag krasvast en gemakkelijk schoon te houden is. De kraan, afvoerplug en sifon zijn uitgevoerd in messing in de kleur mat zwart.

Artikelnummer fabrikant 38.010.42
Kleur Wit/zwart