Black Friday
-- minuten
-- seconden
28 11 2022

Differnz Jax fonteinset beton donkergrijs kraan recht mat zwart 42 x 18.5 x 9 cm

De Jax fonteinset met geïntegreerde navulbare zeepdispenser is een topper voor in uw toiletruimte. Het stoere bakje van grijs beton in combinatie met de koudwaterkraan, afvoerplug, design sifon en het zeeppompje uitgevoerd in de kleur mat zwart geven uw toilet een moderne look. Het product moet worden schoongemaakt met een zachte doek en een natuurlijk product. Gebruik geen chemicaliën, zure producten of oplosmiddelen om het oppervlak te reinigen. Als het oppervlak na het reinigen lang duurt om te drogen, is dit een indicatie dat het opnieuw moet worden behandeld met cement sealer om zijn duurzaamheid te behouden.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee