Differnz Jukon fonteinset beton donkergrijs kraan gebogen mat zwart 38.5 x 18.5 x 9 cm met handdoekrek zwart

De Jukon fonteinset met handdoekrek is een echte aanwinst voor uw toiletruimte. Het stoere bakje van donkergrijs beton in combinatie met de koudwaterkraan, afvoerplug, design sifon en het bijbehorende handdoekrek uitgevoerd in de kleur mat zwart geven uw toilet een moderne en stoere uitstraling. Het product moet worden schoongemaakt met een zachte doek en een natuurlijk producht. Gebruik geen chemicaliën, zure producten of oplosmiddelen om het oppervlak te reinigen. Als het oppervlak na het reinigen lang duurt om te drogen, is dit een indicatie dat het opnieuw moet worden behandeld met cementsealer om zijn duurzaamheid te behouden.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee