Differnz Jukon fonteinset beton lichtgrijs kraan recht mat zwart 38.5 x 18.5 x 9 cm

De Jukon fonteinset is een topper voor in uw toiletruimte. Het stoere bakje van lichtgrijs beton in combinatie met de koudwaterkraan, afvoerplug en design sifon uitgevoerd in de kleur mat zwart geven uw toilet een moderne look. Het product moet worden schoongemaakt met een zachte doek en een natuurlijk product. Gebruik geen chemicaliën, zure producten of oplosmiddelen om het oppervlak te reinigen. Als het oppervlak na het reinigen lang duurt om te drogen, is dit een indicatie dat het opnieuw moet worden behandeld met cement sealer om zijn duurzaamheid te behouden.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee