Differnz Lombok waskom duo opbouw Ø 40 50 x 15 cm riviersteen antraciet

Special Price € 250,00 Adviesprijs € 344,95

Maak je badkamer helemaal af met deze prachtige unieke waskommen gemaakt van riviersteen. De Differnz Lombok is niet zomaar een waskom. Het is een uitgeholde riviersteen die de Lombok uniek maakt. Het uiterlijk geeft een speels maar strak effect en past daarmee prima bij verschillende stijlen. De waskom heeft een warme grijs crème kleurig uiterlijk en heeft een afmeting van ongeveer Ø 40 - 50 cm. Dit maakt geen kom hetzelfde en dus uniek. De eigentijdse waskom heeft geen speciale behandeling nodig en past op alle wastafelbladen. Bij een brede wastafelkast is het mooi om er twee naast elkaar te zetten. De exacte maat van de waskom is afhankelijk van de steen. De waskom wordt exclusief sifon en click waste geleverd.

Afmeting 40 x 50 x 15 cm
Artikelnummer fabrikant 36.102.40