Black Friday
-- minuten
-- seconden
28 11 2022

Differnz Ravano fonteinset beton donkergrijs inbouw muurkraan warm/koud mat goud

Niet op voorraad

Op zoek naar een mooie en waskom voor jouw badkamer? Deze Differnz waskom is een prachtige waskom gemaakt van beton die je badkamer een stoere uitstraling geeft. Geen standaard materiaal waskom, maar een betonnen wastafel van maar liefst 40 cm. U creëert met dit model iets speciaals voor in de badkamer, omdat een betonnen waskom nooit hetzelfde en daardor uniek is. De koud- en warmwaterkraan van Differnz heeft een gebogen uitloop. Door de uitloop lengte (24.6 cm; inbouwdiepte 9.5 cm) past de kraan perfect bij waskommen met een hogere opbouw. De kraan, afvoerplug en sifon zijn uitgevoerd in messing in de kleur gun metal.

Artikelnummer fabrikant 38.404.74
Kleur Mat goud