Differnz Solid fonteinset solid surface kraan gebogen rood koper

De Solid surface fonteinset met gebogen rood koperen koudwaterkraan is een mooie en kwalitatief hoogwaardige investering in uw toiletruimte. Niet alleen is het materiaal slijtvast en krasbestendig, het heeft ook nog eens een duurzaam karakter waardoor het jarenlang mooi blijft. Het materiaal is daarnaast zo strak afgewerkt dat het zeer hygiënisch is. Solid surface bevat namelijk geen poriën of naden waar vuil in kan gaan zitten. Daarnaast is het vlekwerend en vochtbestendig en tasten chemische middelen het materiaal niet aan.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee