Black Friday
-- minuten
-- seconden
28 11 2022

Differnz Solid fonteinset solid surface kraan kruis chroom

Special Price € 284,25 Adviesprijs € 339,95

De Solid surface fonteinset met gebogen chromen koudwaterkraan met kruis is een mooie en kwalitatief hoogwaardige investering in uw toiletruimte. Niet alleen is het materiaal slijtvast en krasbestendig, het heeft ook nog eens een duurzaam karakter waardoor het jarenlang mooi blijft. Het materiaal is daarnaast zo strak afgewerkt dat het zeer hygiënisch is. Solid surface bevat namelijk geen poriën of naden waar vuil in kan gaan zitten. Daarnaast is het vlekwerend en vochtbestendig en tasten chemische middelen het materiaal niet aan.

Aansluiting aanvoer 1/2"
Aansluitslang Nee