Differnz Thermoline doucheset rond met thermostaat mat zwart

Deze regendouche van Differnz uit de Thermoline serie geeft uw badkamer met zijn mat zwarte uiterlijk een luxe sfeer. De stortdouche heeft een ruime diameter van 25 cm waardoor u altijd lekker onder een warme waterstraal staat. De regendouche is daarnaast voorzien van een handdouche met 3 verschillende standen. U kunt kiezen voor een massage straal, een normale straal of een mix tussen massage en normaal in. Hierdoor kunt u genieten van een douche naar uw wens. U kunt met gemak de handdouche in de verschillende standen zetten. U kunt met gemak wisselen tussen de hoofd- en de handdouche door gebruik te maken van de knop op de kraan. De thermostaat kraan heeft een breedte van 26.5 cm en een diepte van 4 cm.

Artikelnummer fabrikant 33.006.03
Kleur Mat zwart