Black Friday
-- minuten
-- seconden
28 11 2022

Differnz Thermoline doucheset thermostaat rond gun metal

Special Price € 229,95 Adviesprijs € 240,95

Deze gun metal regendouche set van het merk Differnz geeft de doucheruimte een stoere en moderne uitstraling. De stortddouche heeft een diameter van 25 cm. Dat betekend dat u volledig kunt genieten van een heerijke douche. De regendouche is voorzien van drie standen.Het is mogelijk te kiezen voor een massage straal, normale straal of een mix tussen massage en normaal. Het is mogelijk te schakelen tussen de regendouche en handdouche. Dat betekend dat u ook zuinig en waterbesparend kunt douchen. Zodra u de luze van een regendouche wilt ervaren is dat een kwestie van schakelen op de mengkraan.

Artikelnummer fabrikant 33.200.15
Kleur Gun metal