Black Friday
-- minuten
-- seconden
28 11 2022

Differnz toiletborstel wandgemonteerd mat chroom

Mooie en functionele toiletborstel in de kleur mat chroom. Op zoek naar een mooie toiletborstel voor jouw badkamer of toilet? Deze Differnz fonteinset is gemaakt van mat chroom waardoor je badkamer/toilet een luxe uitstraling krijgt. De toiletborstel heeft door de kleur mat chroom een luxe uitstraling en past in iedere badkamer. Met een hoogte van 39 cm past hij zowel op de badkamer als het toilet. Hij wordt bevestigd met een ronde plaat met een diameter van 5 cm. Doordat hij op de wand is gemonteerd staat hij bij het poetsen van de vloer niet in de weg. Dankzij de uitneembare binnenpot kun je deze set namelijk gemakkelijk schoonmaken.

Artikelnummer fabrikant 34.600.61
Kleur Mat chroom