Black Friday
-- seconden
28 11 2022

Differnz toiletrolhouder mat zwart

Op zoek naar een mooie toiletrolhouder voor jouw badkamer of toilet? Deze Differnz toiletrolhouder is gemaakt in de kleur mat zwart waardoor je badkamer/toilet een luxe industriële uitstraling krijgt. De toiletrolhouder past in iedere badkamer. Met een afmeting van 14.5 x 8 cm past hij zowel op de badkamer als het toilet. Hij wordt bevestigd op de wand met een ronde plaat. Hangend aan de muur neemt de houder ook geen onnodige plaats in beslag. Hij beweegt niet waardoor het ophangen van een nieuwe wc-rol heel eenvoudig is.

Artikelnummer fabrikant 34.600.72
Kleur Mat zwart