Black Friday
28 11 2022

Differnz Uitstortgootsteen met afvoerstop 50 x 38 x 33 cm staal wit

Special Price € 65,95 Adviesprijs € 79,95

De uitstortgootsteen van plaatstaal is een aanwinst voor garage, bijkeuken of kelder. Kinderen kunnen daar bijvoorbeeld hun handen wassen als ze buiten hebben gespeeld of je wast er zelf je handen na het klussen in de garage. De uitstortgootsteen plaatstaal kan je goed gebruiken als extra gootsteen in de garage, bijkeuken of kelder. De gootsteen is gemaakt van plaatstaal en wordt geleverd zonder kraan, sifon en emmerrooster. Met een breedte van 50 cm is dit een mooi groot model. De stootrand geeft extra bescherming en omdat de bak van plaatstaal is gemaakt kan hij wel tegen een stootje. Hij wordt geleverd zonder kraan, sifon en emmerrooster.

Afmeting 50 x 38 x 33 cm
Artikelnummer fabrikant 39.006.20