Differnz wandhaak mat chroom

Op zoek naar een mooie wandhaak voor jouw badkamer of toilet? Deze Differnz wandhaak is gemaakt in de kleur mat chroom waardoor je badkamer een luxe uitstraling krijgt. Deze praktische wandhaak is ideaal voor het ophangen van badhanddoeken, badjassen, washandjes of andere spullen in de badkamer. De wandhaak heeft door de kleur mat chroom een luxe uitstraling en past in iedere badkamer. Hij wordt bevestigd op de wand met een ronde plaat. Hangend aan de muur neemt de haak ook geen onnodige plaats in beslag. Deze wandhaak kan ook in andere ruimtes worden gebruikt zoals op het toilet of in de keuken.

Artikelnummer fabrikant 34.600.81
Kleur Mat chroom