Inbouw douche

Inbouwdouches zijn een perfecte oplossing voor elke badkamer. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een luxe uitstraling. De inbouwdouches zijn stijlvol en verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals kunststof, messing, aluminium en roestvrij staal. ModerneKraan.nl biedt ook een breed scala aan accessoires en onderdelen die nodig zijn voor het volledig maken van jouw inbouwdouche.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Wat is het verschil tussen een inbouwdouche en een opbouwdouche?
Wat is het verschil tussen een inbouwdouche en een opbouwdouche?

Inbouwdouches worden geïnstalleerd in een muur of vloer en opbouwdouches staan op voeten. Inbouwdouches bieden een strak, modern uiterlijk terwijl opbouwdouches meer ruimte verschaffen om te douchen.

Hoe installeer ik een inbouwdouche?
Hoe installeer ik een inbouwdouche?

De meeste inbouwdouches zijn vrij eenvoudig te installeren. U moet eerst de muur of vloer waarin u de douche wilt installeren voorbereiden. Voeg vervolgens de water- en afvoerleidingen toe en monteer de douche. Het is echter altijd aan te raden om een professionele loodgieter in te schakelen als u twijfels heeft over de installatie.

Welk type douchewand is geschikt voor een inbouwdouche?
Welk type douchewand is geschikt voor een inbouwdouche?

Het type douchewand dat u kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals glas, tegels of marmer. U kunt ook kiezen voor een waterdichte wandbekleding, die gemakkelijk te reinigen is.

Copyright © 2022-heden Modernekraan. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.