Geberit Up 320 set Elite mat wit compleet

Plus- en aandachtspunten

Direct beginnen met installatie door complete set

Betrouwbaar systeem

Randloos toilet

Zorgvuldig samengestelde set. Scheelt uitzoeken

Een randloos toilet kan nadelig worden ervaren

Aanpassing in samenstelling niet mogelijk

Een complete set. Zorgvuldig voor u samengesteld met Geberit en L'Aqua producten. Klaar voor installatie. De set wordt geleverd met de WC pot Ocean plus inclusief softclose bril en een UP320 inbouw reservoir van Geberit met drukplaat, zodat u direct aan de slag kunt met de installatie! Het reservoir van Geberit is niet zomaar de meest toegepaste reservoir. Het voordeel van dit reservoir is namelijk dat de afwerking hoogwaardig is uitgevoerd. Oog voor detail en eenvoud tijdens installatie. Zo i de UP320 extra voorzien van isolatiemateriaal waardoor het doorspoelen minder gehorig is dan bij bijvoorbeeld een UP100 reservoir. De set is voorzien van een Sigma 01 drukplaat. Let er op dat alleen deze drukplaten van Geberit op dit reservoir geplaatst kunnen worden.

Merk geberit
Kleur Mat wit