Gliss Design Spiegel Decora 60 x 70 cm

8720195920472

Plus- en aandachtspunten

Ingebouwde dimbare spiegelverlichting

Goed zicht door verlichting aan voorzijde

Spiegel beschikt niet over spiegelverwarming

Deze elegante spiegel van Gliss Design is voorzien van ingebouwde spiegelverlichting. De verlichting is te bedienen met de touchknop welke is ingebouwd in de spiegel. De verlichting in deze spiegel is anders dan bij andere spiegels. De verlichting is namelijk voorzien inde voorkan van het glas. Dit zorgt ervaoor dat u extra goed zicht heeft. De spiegel is geschikt voor vochtige ruimtes. De verlichting is te dimmen en de klertemperatuur is aan te passen tussen warm- en wit licht (4200 Kelvin).

EAN 8720195920472
Merk gliss_design