Facebook Pixel

Special Price € 178,50 Adviesprijs € 210,00
Voor 23:59 besteld, binnen 3 werkdagen in huis

Plus- en aandachtspunten

Natuurlijke en warme uitstraling in uw (bad)ruimte
Hout past in vrijwel iedere stijl
In combinatie met vrijstaande waskommen is het blad een echte eyecatcher
Het blad is beschermd met natuurlijke olie
Geen kastruimte. Hierdoor zijn spullen en sifon(s) zichtbaar

Het wnatuurlijkit geoliede massief eikenblad heeft een dikte van 4 cm. Een massief eikenblad geeft de ruimte een warme uitstraling en brengt een natuurlijke look naar binnen. Het blad is bij uitstek geschikt voor het plaatsen van vrijstaande waskommen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de vrijstaande waskommen van Gliss Design. Er zijn geen gaten in het blad aanwezig voor de afvoer. U kunt de vrijstaande waskommen dus precies plaatsen zoals u wilt.

Het blad is te monteren aan de muur met muurbeugels. Deze worden niet meegeleverd met het blad. Gliss Design biedt u keuze uit vier verschillende muurbeugels (Mat zwart, Mat koper, Mat goud en Mat wit). Deze dienen los besteld te worden voor de montage.

Let op: Massief eikenbladen kunnen een kleine maatafwijking hebben. Dit doordat de voorkant van het blad natuurlijke vormen heeft.

EAN 8720195929284
Merk Gliss Design