L'Aqua RVS inbouw toiletrolhouder met reserverolhouder

Plus- en aandachtspunten

Onderhoudsvriendelijk

Eenvoudige montage

Ruimtebesparend

Luxe en moderne uitstraling

De RVS InWall inbouw toiletrol- & reservehouder van het merk L'Aqua is een handige 2-in-1 opberger met ruimte voor maar liefst zes toiletrollen. De houder wordt in de muur ingebouwd waardoor deze volledig is verzonken en de betegelde, gestucte of geverfde wand een mooi glad oppervlak blijft. Gemaakt van RVS dus gemakkelijk in onderhoud en het geeft een luxe en moderne itstraling. Gemakkelijk wc rollen bijvullen of wisselen. Geschikt voor toepassing in de badkamer en toilet. Perfect te combineren met andere L’Aqua® InWall sanitair accessoires.

Merk laqua
Kleur RVS