MK Inbouw regendouche set Mattijn mat zwart 25 cm

Voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd

Plus- en aandachtspunten

Uitloop van 37 cm

Slank ontwerp. Hierdoor ook in te bouwen bij dunnere muren

Makkelijker schoon te maken dan traditionele douches door vrije ruimte rondom

Met de inbouw regendouche set van het merk MK haalt u een volwaardige regendouche in huis. De set is voorzien van mat zwarte slijtvaste coating. De regelunit dient ingebouwd te worden in de muur en is door de miminale diepte van 5 cm in vrijwel iedere muur te verwerken. Wat deze set comfortabel maakt is dat de regendouche set naast alleen een regendouche ook is voorzien van een handdouche. Hierdoor kunt u genieten van de voordelen van een douchekop en regedouche. De handdouche is uitgevoerd in kunstof en kan daardoor tegem een stootje. Let op: De set wordt geleverd exclusief 1/2" muurplaten. Deze dienen apart besteld te worden voor het aansluiten van de douche aan de waterleidingen.

Merk mk
Kleur Mat zwart