Outlet

Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan kranen, douches, baden, accessoires en andere badkamerproducten. We bieden een selectie van de beste producten van topmerken. We bieden ook een uitgebreide selectie van outlet-artikelen van topmerken, waaronder kortingen tot wel 80%. Als je op zoek bent naar kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen, dan is de outlet van modernekraan.nl de juiste plek voor jou! Heb je vragen over een product? Onze klantenservice staat je graag te woord en helpt je graag verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Tweedeklant - MK Inbouw wastafelkraan Frits mat zwart
    Tweedeklant - MK Inbouw wastafelkraan Frits mat zwart

Special Price € 119,00 Adviesprijs € 209,00
    Morgen bezorgd
per pagina

In de outlet kun je verschillende badkamerartikelen kopen tegen een lagere prijs. Deze artikelen zijn afkomstig van gerenommeerde merken. Bij Modernekraan.nl kun je kiezen uit een verscheidenheid aan kranen, douches, baden, accessoires, tegels en sanitair. Er zijn verschillende kortingen beschikbaar in de outlet. Sommige artikelen hebben een hoge korting van wel 50% op de originele prijs. Andere artikelen hebben een lagere korting, maar toch nog een aanzienlijke prijsvermindering. Bij Modernekraan.nl kun je ook artikelen vinden die afgeprijsd zijn omdat ze uit de collectie gaan. Dit betekent dat ze niet meer verkocht worden, maar dat je toch kunt profiteren van een korting op deze artikelen. Daarnaast staat Modernekraan.nl bekend om zijn uitstekende service. Er is een klantenservice beschikbaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kortom, als je op zoek bent naar kwalitatief goede badkamerartikelen tegen een betaalbare prijs, dan is de outlet van Modernekraan.nl een goede optie.

Waarom is de outlet zo populair?

De outlet is populair vanwege de scherpe prijzen die we aanbieden op kranen, sanitair en badkameraccessoires. Bovendien kunnen klanten profiteren van gratis verzending op iedere bestelling.

Is het mogelijk om een product te retourneren?

Ja, klanten kunnen producten die ze hebben gekocht binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Als het product niet helemaal naar wens is, kunt u het product terugsturen voor een volledige terugbetaling of omruiling.

Wat is het voordeel van de outlet?

De outlet biedt klanten de kans om kwaliteitsproducten tegen voordelige prijzen te kopen. U kunt kiezen uit een breed scala aan sanitairproducten, zoals kranen, wastafels, douchekoppen, handdouches en meer.

Wat is de levertijd van de products in de outlet?

Net als alle andere producten is de levertijd is van de bestelling. In de meeste gevallen worden de producten de volgende werkdag geleverd.