Kamado barbecue

Kamado barbecueën is gebaseerd op een duizenden jaren oude Kamado kooktechniek uit Japan. De Kamado zorgt ervoor dat vocht en warmte goed blijven hangen in de barbecue, waardoor temperatuur nauwkeurig is te reguleren. Tevens is een Kamado barbecue erg zuinig in het verbruik van houtskool. Met een Kamado kunt u ongeëvenaard lekkere gerechten bereiden. Een Kamado heeft qua uiterlijk veel weg van een eitje.

Bekijk hieronder het aanbod Kamado BBQ's. Heeft u vragen? Stel ze dan direct in de chat. Ons team staat voor u klaar!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Wat is een kamado barbecue?
Wat is een kamado barbecue?

Een kamado barbecue is een type van grill dat wordt gebruikt voor het roken, grillen, bakken en braden op hoge temperaturen. Het is gemaakt van een keramiek schaal met een toevoer van lucht en een ventilator die het vuur regelt. De kamado is een veelzijdige en krachtige barbecue die je kunt gebruiken om een verscheidenheid aan gerechten te bereiden.

Waarom kiezen mensen voor een kamado barbecue?
Waarom kiezen mensen voor een kamado barbecue?

Kamado barbecues zijn zeer veelzijdig en krachtig. Ze zijn sterk genoeg om te gebruiken voor het roken, grillen, bakken en braden, en bieden een consistente warmte die je niet bij andere barbecues krijgt. De kamado heeft ook een goede isolatie, wat betekent dat je minder hout of kolen nodig hebt om de gewenste temperatuur te bereiken en dat de warmte langer wordt behouden. Een kamado barbecue heeft ook een compact ontwerp waardoor het gemakkelijk is om het op te bergen.

Welke soorten kamado barbecues zijn er?
Welke soorten kamado barbecues zijn er?

Er zijn verschillende soorten kamado barbecues. De meest populaire opties zijn de Big Green Egg, de Primo en de Kamado Joe. Andere merken zijn de Vision Grills, de Pit Boss en de Char-Griller.

Copyright © 2022-heden Modernekraan. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.