StayPut badmat blauw 43 x 90

Plus- en aandachtspunten

unieke PER®formance materiaal

Inclusief ophanghaak

Het Silver bestanddeel stremt de groei van schimmel en bacteriën

De nieuwe StayPut bad- en douchematten zijn zacht en comfortabel. Waterdoorlatend met aan de bovenkant een lichte structuur en aan de onderkant sterke zuignappen voor houvast en ter voorkoming van valpartijen. De bad en douchematten zijn uitgevoerd met het unieke PER®formance materiaal (Polymer Environmental Resin) van StayPut in combinatie met een antimicrobiële bestanddeel op basis van Silver Technology. Het PER®formance materiaal is niet-toxisch en rubber en latexvrij. Vrij van nare geurtjes en giftige chemicaliën of gassen. Het Silver bestanddeel stremt de groei van schimmel en bacteriën. Hoge anti-slip werking. Onafhankelijk getest door verschillende laboratoria. Voor extra veiligheid in het bad! - Zacht en comfortabel - Sterke zuignappen voor houvast en grip - Inclusief ophanghaak - Waterdoorlatend en sneldrogend - Hypoallergeen rubber- en latexvrij - Zonder fenolen of ftalaten - Eenvoudig te reinigen wasbaar op 40°C en laten drogen aan de lucht WAARSCHUWING Gebruik niet op oneffen tegels en structuurtegels. Hierdoor kan de mat losraken en dit kan leiden tot valpartijen.

Artikelnummer fabrikant PR45120-BL

Afmeting 43 x 90 cm