Toiletten

Bij Modernekraan.nl vindt u een divers aanbod toiletten. Toiletten zijn er in verschillende varianten te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een toilet met rand, of een randloos toilet. U zou ook kunnen kiezen voor een urinoir. Wilt u alleen een toilet of toiletbril vervangen, of bent u van plan een comleet nieuw toilet te plaatsen? U kunt bij het plaatsen van een nieuw toilet kiezen uit een divers aanbod toiletsets. Modernekraan biedt voor iedere situatie een geschikte uitkomst.

Bekijk hieronder het aanbod toiletten. Heeft u vragen? Stel ze dan direct in de chat. Ons team staat voor u klaar!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Hoe vaak moet ik een toilet schoonmaken?

Hoe vaak u een toilet schoonmaakt, hangt af van hoe vaak het wordt gebruikt. Als het toilet regelmatig wordt gebruikt, moet het minstens eenmaal per week worden schoongemaakt. Als het minder vaak wordt gebruikt, kan het schoonmaken minder vaak gebeuren.

Wat zijn de verschillende soorten toiletten die ik kan kopen?

Er zijn verschillende soorten toiletten die u kunt kopen, waaronder een conventioneel toilet, een geïntegreerd toilet, een wandtoilet, een close-coupled toilet, een wastafeltoilet, een wandtoilet met spoelbak en een urinoir.

Wat zijn de voordelen van een wandcloset in vergelijking met een vrijstaand toilet?

Een wandcloset is vaak goedkoper, neemt minder ruimte in beslag en is gemakkelijk schoon te maken omdat de achterkant van het toilet niet zichtbaar is.

Hoe meet ik de juiste maat van een toiletpot?

De juiste maat van een toiletpot is afhankelijk van de afmetingen van de ruimte waar het toilet moet worden geïnstalleerd. Gebruik een meetlint om de afmetingen van de ruimte te bepalen en neem deze afmetingen mee bij het kiezen van een toiletpot.

Welke materialen kunnen gebruikt worden voor het toilet?

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor het toilet, waaronder porcelijn, staal, kunststof, gietijzer, keramiek en glas.